Castells inflables al Pedraforca amb Multi Diver

Castells inflables al Pedraforca amb Multi Diver

Castells inflables al Pedraforca amb Multi Diver, aquest cap de setmana hem   tingut l’ oportunitat de poder visitar de la ma de la Penya Blaugrana de Saldes  el magnífic paratge del peu del Pedraforca.

Multi-Diver en aquesta ocasió  hem aportat dos dels inflables àptes per a adults com son el:

Castells inflables al Pedraforca amb Multi Diver

BRAU MECÀNIC

Brau mecànic amb varis nivells de dificultat que s’adeqüen a l’edat dels participants.

Demostra la teva habilitat com a genet i atreveix-te a competir per veure qui és el més hàbil i aguanta més sobre el brau!!

Per nens i nenes a partir de 6 anys

Ideal per tot tipus d’esdeveniments; festes majors, festes escolars, promocions d’empresa, aniversaris, comiats de solter i discoteques…

LLUITA DE GLADIADORS.

L’infable lluita de gladiadors consisteix en una plataforma inflable amb dos pedestals al centre on hi pugen els dos competidors a lluitar. Cadascun d’ell porta un pal d’escuma amb el que ha de fer caure el seu contrincant.
Es tracta de resistir els cops de l’altre jugador de peu, esta prohibit sentar-se o agenollar-se, els jugadors només poden lluitar amb els pals, no poden agafar-se ni donar-se empentes. El primer que cau perd.
A veure qui és el més valent…
Per a totes les edats, l’únic requisit és que els dos competidors siguin més o menys de la mateixa edat o estatura, que la lluita no sigui molt descompensada.
Ideal per a tot tipus d’esdeveniments; Festes Majors, Festes escolars, Comiats de solter, Incentius d’empresa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà