JA TENIM EL DESEMBRE AQUÍ…. UN MES MÀGIC !!

Ja tenim el desembre aquí…. un mes màgic amb moltes festes i celebracions, especialment pels més petits de la casa.

Ells són els principals protagonistes d’aquestes festes ja que són ells els que les viuen en més intensitat.

Per començar, el 6 de desembre tenim Sant Nicolau. Sant que gaudeix de molta popularitat a tot Europa com a protector de la infància. Són diverses les llegendes que el tenen com a protagonista i en d’altres països és un d’aquells personatges mítics que porten regals als més petits. Tot i que a casa nostra la tradició popular atribueix aquesta generosa funció al caga Tió i els Reis Mags d’Orient, algunes poblacions mantenen celebracions festives en honor seu.

pp

Més endavant, durant les vacances escolars, tenim la gran tradició d’aquestes dates; els Parcs Infantils de Nadal, tots i cadascun d’ells amb una gran oferta lúdica i variada; castells inflables, circuits, tallers infantils, brau mecànic, jocs gegants tradicionals, rocòdroms, ludoteques….. tot un munt d’activitats per totes les edats i per gaudir en familia.

I entre mig de tanta festa i celebració ens arriba el caga Tió i els Reis Mags d’Orient carregats de regals….. Wooow és tot tant màgic!!!

Que tots els nens i nenes gaudeixin molt i molt d’aquestes festes tan seves i els més grans, recordeu tot el què a Multi-Diver us OFERIM per tal d’ajudar-vos a fer-ho una mica més possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà